Deze getunede Ineos Grenadier is stoer tot je zijn interieur ziet

Ineos Grenadier Mansory 2024

Het moet zowat één van de stoerste auto’s op de baan zijn, een Ineos grenadier, maar het kan altijd stoerder. Dat moeten ze toch bij tuner Mansory gedacht hebben, waar ze de terreinwagen trakteerden op een resem ruige aanpassingen… Om er dan het meest roze interieur dat je ooit gezien hebt in te monteren.

Ben je een beetje liefhebber van tuning, dan is Mansory je vast geen onbekende… Maar dat geldt des te meer als je een purist bent. Zij die het liever bescheiden houden worden namelijk keer op keer weer tegen de schenen geschopt door de Duitse tuner, die maar al te graag bloedmooie Ferrari’s omtovert tot overdadige koolstofcreaties of Mercedes-Maybachs trakteert op heuse bullbars. Mansory’s nieuwste creatie pakt echter uit met minder van die praal… Of toch op het eerste gezicht.

Alles is roze

Dit is namelijk de Ineos Grenadier volgens Mansory en met een beetje verbeelding had dit ook gewoon een ruigere versie van het automerk zelf kunnen zijn. Zo krijgt de terreinwagen wel andere bumpers mee maar die volgen het design van het origineel best goed, al zijn ze iets dikker en voorzien van carbonrandjes. Uit datzelfde materiaal maakt Mansory ook nieuwe wielkastranden maar hoewel die over wat extra luchtgeleiding beschikken, had de Grenadier daar standaard ook al zwarte strips zitten. Ook de kap met extra verstralers boven de voorruit misstaat hem eigenlijk niet en hetzelfde geldt voor het achterspoilertje en de extra flapjes naast de achterlichten. Zelfs qua vermogen heeft Mansory zich ingehouden want met 350 pk wint de 3.0-liter zes-in-lijn van BMW amper 64 paarden.

Ineos Grenadier Mansory 2024

Tot hiertoe kijken we dus naar een best stoere creatie op een bescheiden manier maar voor je je oordeel velt, moeten we het toch nog even over het interieur hebben. Dat is namelijk roze. En dan bedoelen we ook niet dat er roze stikseltjes of accentjes zijn, of zelfs dat de stoelen roze zijn en de rest niet. Nee; alles is roze. Enkel de dakhemel en de gordels zijn wit maar stiekem doet dat al de rest er alleen maar meer roze uitzien. O ja, en de behuizing van de knoppen in de middenconsole is ook niet roze, die bestaat uit koolstofvezel. Nu goed; je kan de uiterlijke aanpassingen vast ook wel bestellen zonder dat het hele interieur van je Ineos roze moet zijn… Tenzij dit je ding is, wij oordelen niet.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws