Ford laat zich zien op de IAA

Ford wil zich laten zien op de IAA. Daarom brengt het merk een viertal nieuwigheden mee naar de Duitse autoshow. Daaronder bevindt zich een concept car met de technologie en het design van de toekomstige Fords. Ook de ECOnetic-technologie krijgt een plaats en vergeten we niet dat de B-Max Concept in Genève ook al dicht bij productie stond. Ten slotte zullen ook een aantal nieuwe sportmodellen gepresenteerd worden. Daarmee doelt men waarschijnlijk op de langverwachte Fiesta ST en de productieversie van de Focus ST.

"Ford wil op de Autosalon van Frankfurt duidelijk laten zien waar het bedrijf voor staat. We doen dat met een aantal spectaculaire, wereldwijde introducties van producten en onze flink uitgebreide stand,” zo verklaard Stephen Odell, voorzitter van Ford Europe. "We kijken ernaar uit om het publiek ons beste aanbod ooit te tonen en hun een blik op de toekomst te geven."

De stand van Ford meet zowat 3.200 m², buiten heeft het merk nog eens 2.500 m² ter beschikking om de klanten wagens en technologieën te laten uittesten.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 04:17
afbeelding van Anonieme gebruiker

in Genève ook al dicht bij productie stond. Ten slotte zullen ook een aantal nieuwe sportmodellen gepresenteerd worden.<a href="http://www.pandawill.com/35mm-audio-stereo-headset-extension-cable-p3838... "> 3.5mm Audio Extension Cable </a>

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws