Live in Genève: Rolls-Royce Wraith

Rolls-Royce wraaaajt

Na vele teasers krijgen we hem eindelijk in het echt te zien. De Wra.. de Wraj... Excuseer, de Wraith. Gelukkig is de wagen een stuk knapper en dan zijn naam doet vermoeden. Ook al weet iedereen dat "Wraith" het Schots dialect voor "kracht" is. Ok, dan weet je't nu

"When Wraith is present, for that fleeting moment, the world will stand still" Stilstaan deden ze hier in Genève nog net niet. Dat het een wagen is dat macht en rijkdom uitstraalt moeten we je niet duidelijk maken.

Hij is veel meer een coupé als shooting brake. Is tsjokvol gepropt met typische Rolls-Royce kenmerken en vooral ook enkele hints naar het verleden. Zo zien we bijvoorbeeld een klokje met typische wijzers uit de luchtvaart industrie waar Rolls-Royce zijn naam en faam behaalde. Wat volgens ons dan weer wel jammer is, en trouwens voor heel de Rolls vloot opgaat is dat er te veel "BMW" inzit. Begrijp ons niet verkeerd een BMW 7-reeks is een topper van een wagen maar of je't als Rolls eigenaar leuk vind dat die dezelfde geluiden maakt als je de deur opendoet, dat is een andere vraag. Om maar één banaal puntje aan te halen.

Rolls-Royce Wraith

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Kurt1 17:08
afbeelding van Kurt1

De achterkant is uitgebreid in beeld gebracht. De voorkant is niet de moeite? :)

Pieter A. 18:24
afbeelding van Pieter A.

Dat werken we nu bij . Onze fotograaf is terug richting Rolls Royce gelopen ;-) Thanks.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws