Live op de IAA 2013: Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo heeft een subtiele facelift klaar voor hun Giulietta en stelt deze voor op de IAA in Frankfurt. Vooraan trekken ze wat aan het gezicht en binnenin worden ook her en der wat zaken strakker getrokken.

De meest dramatische verandering moet wel de Scudetto zijn - voor de niet Alfisten, de typische puntige grille waardoor er geen plaats is voor een nummerplaat. Die wordt wat scherper onderaan en verliest zijn streepje chroom bovenaan. Verder krijgt ook de bumper een iets andere styling. Verder is Alfa - buiten de grotere mistlichten - van het uiterlijk af gebleven. Al kan je hem ook in drie nieuwe kleuren krijgen: Moonlight Pearl, Anodizzato Blue en Bronze.

Alfa Romeo Giulietta

Binnenin zijn er nieuwe stuurwielen beschikbaar en verdwijnt het infotainment systeem naar het midden van het dashboard. Deze krijgt ook een upgrade naar het Uconnect systeem met een schermpje van 5 tot 6,5 inch. Motorisch komt er een nieuwe tweeliter diesel met 150 pk en 380 Nm. Die plaatst zich mooi onder de 2.0 JTDM met 170 pk.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 18:25
afbeelding van Quin

De Scudetto is er wel op verbeterd, ben niet heel gek van die huidige 'zwevende' grille.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws