Skoda op het autosalon 2017

20170105

Het belooft een belangrijk verkoopsalon te worden voor Skoda, het autosalon van Brussel 2017. Want het Tsjechische dochtermerk van VW zal er haar langverwachte Kodiaq SUV voorstellen en beleeft met de opgefriste Octavia zowaar een wereldpremière.

Met de Kodiaq en opgefriste Octavia toont Skoda misschien wel haar brood en boter op het autosalon van Brussel. Want ongetwijfeld zullen beide modellen enorm populair worden op onze Belgische markt. Dat bewijst de Octavia al langer, de Kodiaq moet het komende salon vooral Belgen overtuigen. De rest van het gamma is dan ook beleg om de stand op smaak te brengen.

Want naast Octavia en Kodiaq stelt het merk ook vier exemplaren van de Superb tentoon en tekenen ook Yeti, Rapid, Fabia en Citygo present. Niet meteen zichtbaar op de stand maar wel leuk om weten; de Octavia RS kan je tegenwoordig bestellen met vierwielaandrijving en Skoda onderstreept dat je de Superb in België kan bestellen als Sportline-uitvoering. Al kan je niet voor de kanariegele uitvoering gaan.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws