Autosalon New York alweer uitgesteld (2021)

Autosalon New York 2021

Het zit de New York International Auto Show niet mee. De verspreiding van de deltavariant van het coronavirus gooit roet in het eten, waardoor het autosalon van New York zijn zinnen moet zetten op 2022.

Voor het tweede jaar op rij kan de New York International Auto Show niet doorgaan. Traditiegetrouw vindt dat salon plaats in april, maar vorig jaar gooide de coronapandemie roet in het eten. De editie van 2020 werd optimistisch uitgesteld naar de zomer, maar ook dan bleek het coronavirus een streep door de rekening.

De editie van 2021 werd al meteen in augustus in de kalender ingepland. Normaal zou het salon plaatsvinden van 20 tot en met 29 augustus, maar de organisatie moet ook dit jaar alsnog de handdoek in de ring gooien. De deltavariant van het coronavirus geraakt in de Verenigde Staten steeds meer verspreid, waardoor de staat New York en de lokale overheden strengere maatregelen hebben opgelegd om de verspreiding te stoppen.

Toch maakt de organisatie van de New York International Auto Show zich sterk dat de editie van 2022 beter en groter zal zijn dan ooit tevoren. Het salon verschuift volgend jaar weer naar zijn vertrouwde plaats op de kalender in april.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws