Deze koplamp schijnt licht op nieuwe Lexus LS

Lexus-LS-preview-Tokio-2015

Bijna tien jaar gaat het huidige vlaggenschip van Lexus, de LS, mee. Een eeuwigheid in autoland. Aflossing is echter nabij. Althans, dat denken we. Want op het autosalon van Tokio zal Lexus een 'vision of progressive luxury' tonen. De koplamp krijgen we daar nu al van te zien.

Lexus, de Japanse luxedivisie van Toyota, plaagt de wereld met koplamp. Ja, dat las je goed. Het merk zwierde namelijk een teaserbeeld het wijde web op dat ons warm moet maken voor een op dit moment nog onbekende concept die zijn debuut zal maken op het autosalon van Tokio later deze maand. Het zou ons echter niet verbazen moest die concept de volgende generatie LS aankondigen. Constructeurs pakken in eigen land namelijk graag uit met hun vlaggenschip. Kijk maar naar BMW die het salon van Frankfurt gebruikten om de 7 Reeks te stallen.

Dat de LS opvolging nodig heeft hoeft geen betoog. De luxesloep gaat in zijn huidige vorm (de facelifts even links gelaten) al mee sinds 2006 en heeft moeite om op te boksen tegen de top of the line technologie die je tegenwoordig bij de concurrentie kan vinden. Verwacht onder de kap alvast hybrides. Al zou volgens bronnen een waterstof-variant ook ten tonele verschijnen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws