BMW's "The Switch": Deel II

De vrouw die haar 1-reeks coupé volledig gepimped terugkreeg was vrij snel om te beseffen dat het haar wagen was. BMW Switched nogmaals, deze keer is er een witte 3-reeks in het spel. Zelfde opzet: Stiekem een helemaal standaard wagen uitbouwen met BMW Performance spullen en geen klein beetje! Al lijkt de man niet echt happy in het begin... "F#ck Sh*t" etc...

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 18:55
afbeelding van Techno Patat

@ponrow: ze zetten er een heel andere auto hé, de zijne staat langs achter en hij mag met deze 3 een toereke doen! Klinkt wel weer super! En het is een 335 (aan de uitlaten te zien!), waarom laten ze dezelfde motor dan zo saai klinken in de 1m?

Kenny 19:27
afbeelding van Kenny

Dit is inderdaad een compleet andere wagen, zoals gezegd in het filmpje. Wat ik wel niet goed snap is hoe het kan dat de wagen reageert op zijn sleutel :-)
Het geluid is inderdaad super, ik krijg er niet genoeg van. Als ik een 335i zou kunnen aanschaffen, dan komt die uitlaat erop.
@ Patat, in de buurt van m'n werk rijdt er een 1M, ik vind het geluid niet echt saai hoor. Als ik hem kruis op weg van/naar het werk doe ik altijd spontaan men raam open en mute ik m'n radio, geil momentje van de dag :-)

Techno Patat 19:34
afbeelding van Techno Patat

Ik heb er nu al een 15-20 al gezien (op de Nordsleife vooral) en daar heeft nu nog gene ene m'n interesse van gewekt... Het klinkt niet slecht, maar m'n volvo kan met de juiste uitlaat waarschijnelijk ook zo klinken, en dat wil je niet in een bommetje als die 1m ;)!

Yvesw 19:53
afbeelding van Yvesw

@Patat: Je bent nu eenmaal ook een verwend 1m jong eh :p Een 20 tal... :p Ik heb er nog geen enkele gezien in mijn leven!

Yannick Degroeve 20:31
afbeelding van Yannick Degroeve

in het filmpje zeggen ze: "Where is my car?" "-it's parked behind you" dus tis wel zijn voiture é

Kenny 20:52
afbeelding van Kenny

@ Yannick: ik denk het toch niet. Volgens de overview in het filmpje heeft deze 3 het volledige performance pack, inclusief chassis. Lijkt me vrij sterk dat men dat kan doen zonder dat de eigenaar merkt dat z'n wagen weg is :-).

@ Patat: dan ben ik waarschijnlijk nog niet veel gewoon, maar heb altijd al een zwak gehad voor het uitlaat-geluid van BMW's ;-)

Techno Patat 13:45
afbeelding van Techno Patat

@yannick: ze zeggen toch: Behind, we parked it behind, als in langs achter geparkeerd...

Lijkt me sterk dat ze zo snel al die stukken erop krijgen voor hij z'n auto nodig heeft...

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws