Breaking: Justin Bieber heeft geen smaak!

Tieneridool Justin Bieber, ons allen bekend van de hitsingles als 'Baby' en de duizenden pre pubescenten die zijn publieke optredens bijwonen heeft zijn Fisker Karma wel een heel speciale folie laten aanmeten. De volledige oogverblindende chromé wrap is niet verboden bij wet in Californië, maar the Biebz'* *Fisker Karma is niet volledig legaal. Foei foei.

Hij is onlangs gespot in het prestigieuze Chick-Fil-A met zijn vriendin Selena Gomez. Justin Bieber heeft ook een paarse streep LED's aan de grille geplakt (nvdr: WAAROM?! Valt 'em nog niet genoeg op?) en een donkere tint op zijn voorruit. Deze twee ingrepen zijn tegen de verkeerscode van Californië en zouden hem wel eens een boete'ke of twee kunnen opleveren bij een verkeerscontrole.

Tot zover het laatste nieuws over Justin Bieber bij de Joepie Autofans, en ik zal mijn best doen om u er in het vervolg van te onthouden.

Autoblog

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 09:42
afbeelding van Quin

Blijkbaar krijgt hij nog geen aandacht genoeg, dus koopt hij maar een opvallende auto met een nog opzichtigere kleur :s.

De jeugd van tegenwoordig!

knobeeZ 15:40
afbeelding van knobeeZ

bij gebrek aan mogelijkheid tot inloggen dan maar een 'pseudo-anonieme' reactie, en ik kon het mij toch echt nie laten.

mijn vader zij altijd: "manneken, tis nie omdat ge nu geen witloof of spruiten lust dat ge dat later ook nie zult lusten" en zie, hij heeft gelijk gekregen; tegenwoordig eet ik alles behalve artisjokken... en die lustte ik dan weer wel als klein manneken... bizar...
enfin, genoeg gezeverd, even OT: dienen Bieber zijne smaak zal met ouder worden hopelijk ook nog wel veranderen zeker, eerlijkgezegd trek ik mij daar geen ¨r**t van aan in het geval van zijn scheurijzer, ik woon nie in Californië en ik heb er dan ook gene last van, van mijn part rijd hij zelfs met een groene Multipla.
Waar ik wel het de racek*k van krijg is -zoals bij zoveel celebjes- zijn zielige schreeuwtjes naar aandacht door steeds de meest commerciële bucht te maken die hij maar kan en daar zelfs over de atlantische onze ether overvloedig mee vervuilt maar daar is hij belange nie de enige in... ik kan alleen maar hopen dat hij ooit ook de smaak van witlof én een goeie muzieksmaak te pakken krijgt.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws