Geen TopGear dit jaar dankzij dikke mensen die niet kunnen zingen

Wie vol ongeduld zat te wachten op een nieuw seizoen van TopGear dit jaar kunnen we bij deze teleurstellen, het eerstvolgende seizoen van het Engelse autoprogramma zal pas in 2013 op het scherm verschijnen. Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt door Jeremy Clarkson himself op zijn twitteraccount. Volgens hem willen ze graag op het scherm komen dit jaar, maar dan komt ene Cowell met een slecht zangprogramma vol dikkerds al op het scherm, aldus de frontman van het autotrio. Volgens Clarkson komt er wel een kerstmisspecial, en daar kijken we dan dubbel zo hard naar uit.

Zijn bekendmaking via twitter

geen topgear seizoen in 2012

Laatst gepubliceerd

Reacties (11)

Plaats een reactie
Yvesw 21:28
afbeelding van Yvesw

Niet te vergeten dat de Olympische spelen ook rond die periode van start gaan... Het zou dan ook stupied zijn van BBC om beide programma's op elkaar af te stemmen (Top Gear is dan ook BBC2' kijkcijferkanon)
En in een persoonlijke noot... Misschien is het zo slecht nog niet dat er een jaartje wordt overgeslagen. Beetje om het FIFA 2003/4/5/6/7/8/9/10/11/12 syndroom van zich af te schudden...

Yvesw 21:51
afbeelding van Yvesw

@Wax: De laatste tijd was voor mij de kwaliteit er toch af... Te gescript, te gemaakte humor... Bekijk het als iemand die een sketch over een dier elke keer in een ander dierenpak doet... Het uiterlijk verandert wel, maar de mop blijft hetzelfde. En dat was toch iets waar Top Gear last van begon te krijgen... Laat ze maar eventjes nadenken over een andere sketch om met hun dierenpakken te doen ;)

Yvesw 22:03
afbeelding van Yvesw

@Pieter: Speculeren mag toch :p Zo weet ik ook andere redenen waarom Music For Life in een ander jasje gaat gestoken worden ;)
Er gaat sowieso een gigantisch budget naar de Olympische spelen... En het lijkt me nefast om 2 "grote" programma's in eenzelfde periode te plannen...

Techno Patat 17:12
afbeelding van Techno Patat

Haha michelangelo, ik dacht echt dat je het had over top gear! Nu heb ik wel al weinig geslapen de laatste tijd dus het kan daaraan liggen!

Ot: ik vind het ook jammer maar kbekijk het zoals yves! Het kan er maar deugd van hebben!

Wim 21:00
afbeelding van Wim

dedju, Autofans moet dan mss maar afleveringen voorzien voor december :p

Quin 15:25
afbeelding van Quin

Triestig dat Top Gear opzij zou worden geschoven door 'The Voice of Idol Superstar Academy'-crap;

Ik denk dat Top Gear nog meer mensen aantrekt dan zoiets. Het is immers niet echt een autoprogramma maar ideaal entertainment op een zondagavond ;-).

Yvesw 16:54
afbeelding van Yvesw

@Quin: Top Gear trekt (op eigen bodem) gemiddeld 5.5 miljoen kijkers dat is (afgerond) ongeveer 1 op de 10 Engelsmannen die er naar kijkt. Al zullen er ook wat vrouwen kijken...
Globaal zitten ze met een whopping bereik van 350 miljoen kijkers (wat ongeveer 35x heel België is). Zangprogramma's trekken idem dito cijfers op eigen bodem maar worden uiteraard niet verkocht (het format natuurlijk wel) aan 300 landen.

Maar goed, het is wat geven en nemen... Een half jaartje overslaan waardoor de "zeurpolitie" eindelijk eens ophoudt over het Top Gear budget klinkt me geen slecht plan. Als er op die manier gegarandeerd kan worden dat het nog X-aantal jaren mag blijven. En zoals ik eerder al zei: Een rustpauze is misschien de slechtste zaak nog niet. In 2001 zijn ze ook eventjes uit de ether geweest om terug te komen met huidige formule...

@Wim: Geen slecht plan! Ik weet wel enkele experimentjes ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws