Vraag: Welke wagen moet Audi maken voor hun Le Mans overwinning?

audittlemans

Audi won vandaag voor de dertiende keer de 24 uur van Le Mans. Reden genoeg voor het merk om een speciaal modelletje op de wereld los te laten. Maar welk model zou de 'Le Mans'-kuur moeten krijgen volgens jullie?

Je kent het wel, een merk wint of doet iets en moet dat vieren met een beperkte oplage van één van hun straatmodellen. Porsche vierde bijvoorbeeld nog hun terugkeer naar Le Mans met de 911 S Martini Racing Edition. Een reguliere 911 met wat - toegeven, heerlijke - strepen erop.

Nu is het aan Audi. Je kan er bijna geld op inzetten dat ze met een speciaal modelletje gaan komen om hun overwinning te vieren. De vraag is echter, welke wagen uit hun line-up moeten ze daarvoor nemen? En nog belangrijker, wat moeten ze er dan mee doen? Want laat ons eerlijk zijn, gewoon wat strepen en een andere kleurtje is ook maar saai. Daarom krijgen jullie - van ons toch - carte blanche om de ultieme Audi 2014 Le Mans Edition te verzinnen. Verbaas ons in de comments!

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 19:35
afbeelding van Carlos

Ze zouden beter dan hun E-tron R8 iets speciaals maken. Want eerst kwam deze er wel, dan niet dan weer wel... Vele modellen zijn er niet echt een 'LeMans' sausje te geven.
De RS5 is een DTM car
De RS4 is net nog in de bloemen gezet met een special Nogaro blue edition. ( RS4 was Medic car deze editie)
Een RS6 is nu ook niet echt iets waar ze maar kunnen stoefen met zoiets (buiten dan dat het een Safety car was deze editie)
Misschien iets met een TT om het dan wat in de sportieve look kant te zoeken.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws