Vraag: Klassieke of moderne cabrio?

oldvsnew

Het weer nodigt momenteel misschien niet uit, maar de laatste dagen was het toch lekker cabrioweer in het land. Als je moet kiezen, ga je dan voor een ritje in een klassieke schoonheid, of opteer je voor moderne, exuberante kracht?

Als er één ding is dat in de gehele autogeschiedenis aanwezig was, dan zijn het wel dakloze wagen. Destijds nog gewoon 'auto' genoemd, vandaag de dag vallen ze onder de noemer cabrio (of roadster). Als je kon kiezen om één van de bovenstaande (en onderstaande) speelgoedjes voor jou te hebben de gehele zomer, welke zou het dan zijn?

Ga je voor de van de pot gerukte moderne SL 63 AMG met een heerlijk brommende V8 die 525 pk naar de achterwielen stuurt, of neem je toch maar de tijdloze 230 SL met een zes-in-lijn en een uiterlijk om van te kwijlen?

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 10:27
afbeelding van Techno Patat

In dit geval de SL63, enkel en alleen voor die m156 6.2! Maar anders denk ik dat ik wel zou zwichten voor een toertje in een oldtimer! Dat mag een Pagode zijn zoals 'em hier staan, dat mag zelfs een 2cv cabriotje zijn! Zolang het maar beleving geeft :-)!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws