Vraag: Wat is de slechtste wagen waar je ooit mee hebt gereden?

worst-car-ever

Je kan auto's om verschillende reden slecht vinden. Van een vaag stuurgevoel over totaal onpraktisch tot een te harde ophanging. Maar wat is de slechtste wagen die jullie ooit hebben gereden? En waarom?

Iedereen is ooit al eens in een wagen gestapt en dacht meteen: 'Hoe is dit ding toegelaten op de openbare weg?' Het meest bekende voorbeeld zijn huurauto's in het buitenland. Die dingen worden totaal mismeesterd en hangen aan elkaar met duct tape en snelbinders. Al kunnen we ons inbeelden dat er mensen zijn die een nieuwe wagen hebben gekocht en na enkele weken alleen nog maar spijt hadden van hun aankoop. Daarom volgende vraag:

Wat is de slechtste wagen waar je ooit mee hebt gereden?

Laatst gepubliceerd

Reacties (16)

Plaats een reactie
gedece 13:14
afbeelding van gedece

Hoe kan het ook anders... de slechtste auto die ik ooit heb gereden was een Fiat Multipla die we hadden gehuurd tijdens onze trip door Spanje. Bij de versnelling in eerste te zetten hadden we de pook in onze hand, na 500 meter begon het olielampje te pinken en een raam dat niet meer naar boven wou. De airco daarentegen werkte zeer goed. Die werkte zelfs toen je hem niet had opgezet...

Yannick 15:23
afbeelding van Yannick

Rodius. gelukkig slechts voor naar het stort en terug te rijden. Definitie van bagger = foto van rodius :-D

Glenn 16:51
afbeelding van Glenn

Jeep Wrangler 4.0, gehuurd op vakantie.

Levensgevaarlijk ding. Geen remmen, geen wegligging, geen comfort (te verwachten), zuipen dat het geen naam heeft en ongeloofelijk traag. Zou verboden moeten worden op de openbare weg zo'n rommel.

Hendrik 19:05
afbeelding van Hendrik

M'n PEUGEOT PARTNER TEPEE 1.6HDI .
Gebroken stabilistiestang na 10000km, klapperende schokdempers sedert begin en nog steeds (110000km) , olielekkage vanaf 30000km, allerlei bijgeluiden, zeer harde vering, die permanent metaalachtige geluiden maakt in voortrein en dus zeer onkomfortabel is....
Te mijden.

vakbonden zijn vagebonden 01:04
afbeelding van vakbonden zijn vagebonden

Een VW Golf die al rijdend uit elkaar viel, echt zowat alles wat er op, aan of in zat ging kapot. Een drama op wielen.

Audi04 09:45
afbeelding van Audi04

De slechtste auto was een jonge tweedehands renault clio uit bouwjaar 2002 1,4 16v. Achteraf het grappigste was dat de renault dealer zich schaamde omdat we elke week met dezelfde mensen in de garage stonden, clio's, laguna's...en wat de een nu kapot had ging bij de ander erna kapot, zo hadden we een groepje op den duur van meer dan 10. Op een jaar tijd, boubines kapot (zwak punt vocht), doorhangen ophanging, deurpanelen volledig los, knoppen die je induwt nimeer uit komen -> dus niet meer uit te zetten, niet meer kunnen starten, wisselend toerental, elektrische ruiten die het nimeer doen, aircopomp defect, verwarmde spiegels defect, storingen in het remsysteem en stuurbekrachtiging, dan niet erg maar zo vervelend, te zwakke motorsteunen, die pook leide zijn eigen leven....(ik ben wss nog dingen vergeten), ingeval voor mij nooit geen renault meer, kwa rijden was super maar toen de kwaliteit brol. Uiteindelijk had renault ook toegegeven dat de auto's uit begin jaren 2000 rommel was, nu zijn ze normaal terug op niveau maar ik steek er nooit meer mijn geld in:-). (Dat zou ik terzijde gezegt bij welk merk dan ook nooit meer doen moest ik nogmaals zoveel ellende hebben)

Gui 22:35
afbeelding van Gui

Mijn Renault Megane Break (1,4 liter 16 klepper 90 pk ) is van het jaar 2000. Binnen enkele maanden dus 15 jaar oud en nu met 190.000 km op de teller. Nooit in panne gestaan. Wél enkele accu's vervangen. Enkele elektrische ruitenheffers en distributieriem na 100.000 km. Dat was het. Niets abnormaals dus.
Vandaag draait die motor nog steeds als een naaimachientje zonder een druppel olie te verbruiken. Nooit enig probleem gehad op de autocontrole.
Ik ken veel BMW,Volkswagen en Mercedes-eigenaars die voor zo'n staat van dienst willen tekenen hoor! De motoren van Renault zijn waarschijnlijk zo slecht dat de Duitsers ze in veel Mercedesmodellen steken !!! :))
Audi04 kan best pech gehad hebben met zijn Renault.
Audi bengelt vandaag op de laatste plaats
wat betrouwbaarheid betreft ... http://www.autointernationaal.nl/artikel.php?id=21602

2Dice 09:57
afbeelding van 2Dice

De Hyundai i30 (2012) na 38000km is de distributie ketting door de motor gevlogen ...

audi04 10:51
afbeelding van audi04

Amai, dat is snel! heeft Hyundai dat goed opgelost onder de garantie?

hombre 11:07
afbeelding van hombre

De Peugeot Partner Teepee 1.6 Hdi was voor mij ook de miskoop van mijn leven.
Het misnoegen is volledig toe te schrijven aan de erbarmelijke ophanging, het geklop, geboenk en gerammel waren overheersend in het interieur op de Belgische wegen
Onbegrijpelijk is de onwil van PSA om het probleem aan te pakken, ook niet als het klachten regent ( de talloze klachten op diverse forums).
Blij dat de Fransoos na 50000 irritante km ingeruild is voor een degelijk opgehangen Japanner.

Marco 14:48
afbeelding van Marco

De 8 laatste wagens de 4x golf 5, jetta ( deze viel zonder remmen toen hij 15000km had remleiding was gelost!!!!) golf 6 en 2 x audi A4 deze hebben allemaal meer in garage gestaan voor herstellingen of op takelwagen gestaan dan dat ze rondgereden hebben! Allemaal leasing en met 0 km gekregen!

Carp 12:30
afbeelding van Carp

Je zou het niet denken maar mijn slechtste auto tot nu toe is ”ik rijd al 45 jaar auto” de vw golf 8 net een jaar oud ben al 6 keer naar de garage geweest wegens problemen met de software en nog niet goed. Voor mij een drama auto.

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws