Schrijf je nu in voor de Antwerp Classic & GT Tour! [Sponsored]

acce_tour-banner

Mei in aantocht? Dat wil zeggen dat het aftellen geblazen is naar het Antwerp Classic Car Event! Zoals voorgaande jaren koppelt ACCE haar feest der automobiel aan een rondrit voor klassiek en modern performant gerief. Een tour die je ooit eens moet gedaan hebben!

Dat het Antwerp Classic Car Event een festijn is voor oud, nieuw, groot en klein hoeven we jullie al lang niet meer uit te leggen. Net zoals de voorbije jaren organiseert het evenement een rondrit voor bezitters van heerlijk oud of potent modern gerief. De Antwerp Classic & Grand Tourisme Tour noemen ze het tegenwoordig. Want er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen oude of nieuwe auto's.

De tour staat open voor oldtimers t.e.m. bouwjaar 1989 en voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme (Porsche/Ferrari/Lamborghini…). Beide tours volgen een mooi uitgestippelde route met vertrek en aankomst op het podium van het ACCE.

Deelnemen kan op 4 of 5 mei en kost je respectievelijk 250 of 180 euro. In die prijs zit ontbijt voor 2 personen, lunch voor 2 personen, BBQ voor 2 personen (4mei), roadbook, opdrachten, rallyplaten, prijzen voor de 3 eerste plaatsen in beide reeksen en uiteraard een heerlijk uitgestippelde route.

Zin gekregen om je in te schrijven? Rep je dan als een malle naar de WEBSITE van Antwerp Grand Tourisme Tour!

Tijdstip: 10:03
Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

tdbt-2019

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws