Lego Technic Jeep Wrangler Rubicon (42122) is ruig spul

Lego Technic Jeep Wrangler Rubicon (42122)

Om de andere week een nieuwe LEGO-set, je bankrekening begint het te merken. Deze week stelt LEGO de Jeep Wrangler Rubicon voor.

Dat ze een Wrangler zouden bouwen was al een tijdje duidelijk. Hoe die er dan zou gaan uitzien weten we pas sinds vandaag. En hij stelt niet teleur. De Wrangler lijkt goed te passen in de Technic-reeks, want de functionaliteiten die zijn overgebracht op het schaalmodel zijn dan ook technisch van aard.

grote uitslag

Zo kan je niet alleen de wielen sturen, maar beschikt de LEGO Wrangler ook over een wiebelende vooras die hem in staat stelt om op onbegaan terrein zijn mannetje te staan. Daarenboven geeft LEGO hem een werkende winch, voor die ene steen waar hij toch niet over geraakt. Verder kan je nog de deuren openen, kan de achterbank plat en kan je ook een kijkje onder de motorkap nemen.

Lego Technic Jeep Wrangler Rubicon (42122)

De LEGO Jeep Wrangler Rubicon bevat 665 onderdelen. Hij is 24 cm lang, 13 cm breed en 12 cm hoog. Daarmee past hij lekker op de Car Transporter set, mocht je de Wrangler niet apart willen uitstallen. Vanaf januari 2021 is hij beschikbaar in de LEGO-store voor 54,99 euro, later op het jaar zal je hem ook elders kunnen krijgen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 20:00
afbeelding van Wim

goed bezig LEGO

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws