Koop KITT van Knight Rider en krijg Hasselhoff aan de deur

Knight Rider KITT David Hasselhoff

Er zijn auto’s die onlosmakelijk verbonden blijven met de reeks waarin ze een hoofdrol speelden. Zoals KITT, de auto uit Knight Rider. De persoonlijke KITT van acteur David Hasselhoff kan nu de jouwe zijn trouwens, want de auto wordt nu geveild.

De Amerikaanse acteur David Hasselhoff laat heel wat spullen en memorabilia uit zijn – op zijn zachtst gezegd – opmerkelijke carrière onder de hamer gaan. Zo zijn er jasjes, petjes en gehandtekende foto’s, maar kun je ook een lunch met The Hoff winnen of bieden op een levensgrote Hasselhoff-dummy die in The SpongeBob SquarePants Movie werd gebruikt.

Maar het pronkstuk van de veiling wordt ongetwijfeld The Hoffs persoonlijke exemplaar van KITT, de wereldberoemde auto vol kunstmatige intelligentie uit de 80s-reeks Knight Rider. De auto moet tussen de 175.000 en 300.000 dollar opbrengen. Maar als de koper met het hoogste bod meer dan 25 procent boven die prijs heeft geboden, krijgt hij zijn KITT hoogstpersoonlijk door Hasselhoff aan de deur afgeleverd.

Op dit moment lijkt dat ook te gaan gebeuren, want de teller staat momenteel op 975.000 dollar. En de veilig loopt pas over 18 dagen af. Zullen we dan toch maar gaan voor een gesigneerde zwemshort uit Baywatch?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws