Euhm: Ford verkoopt parfum met benzinegeur, vernoemt het naar elektrische Mustang Mach-e

Ford Mach-Eau parfum

Wat als je morgen een elektrische auto koopt en dan tot de vaststelling komt dat je de geur van benzine mist? Wel, Ford heeft de oplossing voor je! De Blauwe Ovaal ontwikkelde een nieuw parfum waarin de geur van benzine zit verwerkt. De naam van die parfum? Mach-Eau. Een knipoog naar de elektrische Mustang Mach-e. Ach, er bestaat niet zoiets als slechte marketing.

Ford deed een onderzoek! Nu goed, dat doet het wel vaker maar deze keer vroeg het deelnemers enkele vragen over de overstap naar een elektrische auto. Daarin ging het ook over de geur van benzine, geen mop. Wat blijkt? Maar liefst 1 op de 5 deelnemers liet weten dat ze de geur van benzine zouden missen bij de overstap naar een elektrische auto. Nu, aan iedereen die geen Alfa Romeo of oldtimer bezit: wanneer ben jij laatst nog verwelkomd door een benzinegeur in je auto? Hoe dan ook, Ford vond het zo'n probleem dat het haar neusvleugels aan het werk zette.

Dierlijke tinten

Samen met geurspecialist Olfiction ontwikkelde Ford Mach-Eau, een parfum dat de grootste petrolheads gerust moet stellen. Of om het met Fords mooie woorden te zeggen: "Ford heeft een premium geur ontwikkeld voor zij die snakken naar de performance van de nieuwe elektrische Mustang Mach-E GT maar nog steeds genegenheid voelen naar de uitgesproken geuren van klassieke benzinewagens."

Ford Mach-Eau parfum

Het geurtje bevat alvast geen pure benzine, wel gerookte kruiden, geur van rubber en zelfs een "dierlijke" geur. Enkele specifieke ingrediënten zijn lavendel, blauwe gember en sandelhout. Ford onthulde haar nieuw geurtje tijdens het Goodwood Festival of Speed en heeft naar eigen zeggen geen plannen om de parfum op grote schaal aan te bieden. Binnenkort de geur van benzine te koop vanonder te toog van je plaatselijke Ford-dealer? De toekomst ruikt alvast rooskleurig!

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws