Krijgen we volgende week de BMW X7 te zien?

BMW X7

BMW maakt bekend een "significant economic and product announcement" te zullen doen op vrijdag 28 maart. Alles lijkt er op dat ze klaar zijn met de BMW X7.

De geruchten dat er een BMW X7 komt gaan al jaren de ronde maar werden nooit bevestigd door de Duitse constructeur. En hoewel BMW geen details geeft om welk model het gaat, lijkt alles er op dat het wel degelijk om de X7 gaat. De productvoorstelling zal namelijk gebeuren in de fabrieken in South Carolina, dezelfde fabrieken als waar vandaag de X3, X5 en X6 van de band rollen.

Naast CEO Norbert Reithofer zullen er ook topambtenaren van South Carolina aanwezig zijn. Verwacht wordt dus ook dat er heel wat extra jobs gecreëerd zullen worden.

Hoe de X7 er zal uit zien blijft gokken. Het is zelfs niet zeker of die gebouwd zal worden op een verlengd X5-platform of op dat van de nieuwe generatie 7-reeks.

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Eyal 11:18
afbeelding van Eyal

Zijn ze jaloers op de Mercedes GL?

Niels Engels 11:48
afbeelding van Niels Engels

Ik vermoed eerder dat men de nieuwe X6 aan het publiek gaat voorstellen. Die is samen met de X5 ontwikkeld en de scoopfoto's liegen er niet om dat het om de X6 gaat.

Pol 09:32
afbeelding van Pol

Overbodig voertuig dat ook nog spuuglelijk is.
je neemt een X5 en slaat er op aan de achterkant je hebt een X7 :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws