Zeven zitplaatsen voor nieuwe Kia Carens

2013 Kia Carens

Kia stelt in Parijs de nieuwe Carens voor. Net zoals zijn voorganger krijgt die zeven zitplaatsen mee, al past deze nieuwe stijl hem een pak beter.

Peter Schreyer ondertekende het design van deze nieuwe Carens namelijk. Van hem zijn ook de andere begeerlijke ontwerpen van onder andere de Cee'd en de Sportage. De nieuwe Carens lijkt dan ook eerder een monovolumeversie van de Cee'd dan een vreemde eend in de bijt zoals de vorige. Het dashboard is dan weer uniek, wie dat wil kan hem in vijf- of zevenzitsconfiguratie bestellen. De voorstelling vindt overigens plaats op het komende autosalon in Parijs, de verkoop start in het voorjaar van 2013.

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
BePa 10:30
afbeelding van BePa

Mooie compactere Zafira Tourer ! En inderdaad ook mooi, ik meen het.
Het interieur oogt anderzijds nogal somber als je het mij vraagt. Daar slagen Opel (Zafira en Meriva) en Ford (C-max) er in om het een stuk origineler en speelser uit de hoek te komen. Al is 't maar een mening natuurlijk...
Als de prijzen ook meezitten wordt het vast een succes.

duckje 12:44
afbeelding van duckje

net een ford c max. en het interieur heeft wel wat audi. desalnietemin denk ik dat we hem veel zullen tegenkomen wanneer aantrekkelijk geprijst.

Wim 13:59
afbeelding van Wim

ok, het is mss wat donker, maar ik vind het ook wel een net interieur

Vinnie 18:04
afbeelding van Vinnie

Zeker een knap interieur.
Ik ben alleszins een fan.

BePa 21:21
afbeelding van BePa

Inderdaad, nu ik er nog eens op kijk ziet het er inderdaad een best fraai interieur uit: heel rustig en gestructureerd. Al blijft het wel donker...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws