Range Rover Sport wordt live onthuld in New York

Range Rover Sport Teaser

Voor de inwoners van Knokke & Brasschaat een gat in de lucht springen, de live onthulling is pas over vijftien dagen. De nieuwe Sport wordt tevens ook op het aluminium Premium Lightweight Architecture platform van de nieuwe Range Rover gebouwd. Wordt de Sport daarmee eindelijk "sportief"?

Of de Sport een sportief lichtgewichtje wordt, daar moeten we dus op wachten tot 26 maart. Wij reden ondertussen al wel met de nieuwe Range Rover - zonder "Sport" - naar Genève en we kunnen je vertellen dat de lichtere constructie zeker zijn vruchten afwerpt.

De onthulling van de nieuwe Range Rover Sport is eigenlijk voor het Salon van New York (29 maart tot 7 april), maar de jongens van Land Rover doen een extra effort voor de inwoners van New York. Een wagen geheim houden tot de dag van de voorstelling is dan ook zo 2005.
De Range Rover Sport zal op 26 maart al door Manhattan rijden. Dit gaat Land Rover live uitzenden zodat heel de wereld al kan genieten van het bakbeest in sportieve trim.

Wil je kijken? Dan raden we je aan om volgende website in de gaten te houden en mee af te tellen tot de onthulling. Wil je op de hoogte blijven? Dan raden we je aan om Autofans in het oog te houden. Zoals gewoonlijk zullen de eerste beelden net iets eerder lekken dan die 26 maart. Want een pre-onthulling geheimhouden is dan weer zo 2008.

De nieuwe Sport wordt trouwens in New York onthuld omdat er geen enkele andere wereldstad meer van die bakken verkoopt. Hoeveel er per jaar in Knokke worden ingeschreven is bij het ter perse gaan niet geweten.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws