Skoda Superb toont innerlijk

skoda-superb-2015-interior-render

Skoda brengt begin maart de nieuwe Superb mee naar het salon van Genève en om hem warm te houden tussen al het pk-geweld van vandaag, sturen ze een beeld van het interieur de wereld in.

Vroeger, toen Skoda nog dichter bij de Tsjechische roots lag, kreeg het merk telkens de afdankertjes van Volkswagen toegeschoven om ze aan een lage prijs van de hand te doen. Tijden zijn veranderd, want deze Superb mag met de spierballen rollen tegenover de nieuwe Volkswagen Passat, die weliswaar nog altijd ietsje eerder werd voorgesteld.

Een elektronische handrem, een tikkeltje groter scherm van het navigatiesysteem en wat rijhulpsystemen, dat is wat we opmerken aan de middentunnel. Andere gelijkenissen zijn er - natuurlijk - met de Octavia, al mag de Superb wat meer ruimte benutten. Zo herken je het typische Skoda-stuur en dito ventilatiemonden. De tellers mogen dan digitaal aandoen op de foto, het zijn wel degelijk exemplaren met fysieke metertjes. Kan iemand overigens lezen wat het opschrift op het DSG-pookje is, onder de 'DSG'?

Skoda Superb 2015 interior
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 4 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
diedrik 16:10
afbeelding van diedrik

Laurin & Klément volgens mij. Aan het typische bruine interieur te zien? Was nu ook enkel voor de Superb in Laurin & Klément uitvoering.

Jos Motocross 16:54
afbeelding van Jos Motocross

edit: we hebben de desbetreffende redacteur even zijn ogen laten uitwrijven. Het is inmiddels aangepast.

Kevin300 20:33
afbeelding van Kevin300

Is er iets veranderd? :-/

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws