Koenigsegg heeft Pre Owned service met 2 jaar garantie en gratis onderhoud

koenigsegg-tweedehands

Moest dit nieuwtje over Hyundai of Toyota gaat, we zouden er niet raar van opkijken. Maar Koenigsegg, dat is toch best wel speciaal. Het Zweedse merkt biedt namelijk tweedehandsmodellen aan die voldoen aan de kwaliteitseisen en bovendien twee jaar garantie én twee jaar gratis onderhoud krijgen. Daar kunnen sommige merken nog van leren.

Niet dat wij er het geld voor hebben, maar zo'n hypercar tweedehands kopen zorgt toch altijd voor wat vraagtekens. Zeker met betrekking tot de conditie van de onderdelen. Bekijken we de andere kant van het verhaal, dan zijn er ook wat problemen. Want als je jouw Koenigsegg te koop stelt, hoe lang kan het niet duren voor 'ie verkocht is?

Het Zweedse merk speelt daar nu op in door zelf wagens over te nemen, ze in perfecte staat te stellen en door te verkopen. Het Koenigsegg Pre Owned Certification Programme gaat zelfs nog een stapje verder, want bij aankoop kan je ook beslissen om een hoop dingen aan te passen (nu hij toch bij de bron staat). Van lakkleur tot motorupdates. Zolang je maar betaalt. Tenslotte geeft Koenigsegg tot twee jaar garantie en twee jaar gratis onderhoud. Bekijk het aanbod hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws