BMW België gaat op zoek naar beste Belgische 3 Reeks ooit

bmw-3reeks

Om de veertigste verjaardag van de 3 Reeks te vieren roept BMW België eigenaars van alle generaties op om deel te nemen aan #best3ever, een wedstrijd waar de ultieme Belgische 3er wordt bekroond.

De 3 Reeks kreeg zopas niet enkel een facelift, hij viert ook nog eens zijn veertigste verjaardag. Omdat de 3 dé belangrijkste auto is voor BMW België vonden ze het de tijd rijp om terug te blikken op alle generaties. Hoe ze dat gaan doen? Wel, BMW gaat proberen alle varianten van alle generaties samen te krijgen op 22 augustus aan de BMW Beach Lounge in Knokke.

Dat zullen geen exemplaren zijn die ze even uit de catacomben van BMW HQ in Duitsland zijn gaan halen. Nee, het moet om Belgische exemplaren zijn waar een knap verhaal aan hangt. Hoeveel exemplaren er zo door de jaren heen zijn gebouwd? Maar liefst 33 stuks (van Touring, tot Compact en natuurlijk de M3's).

Ben je dus in het bezit van ééntje waar een heerlijk verhaal aan vast hangt, schrijf je dan snel in voor Best 3 Ever en misschien staat jouw trots wel te pronken in Knokke op 22 augustus. Meer nog, een jury zal alle wagens beoordelen waardoor jouw 3er bekroond kan worden tot beste 3 Reeks van België.

Meer informatie vind je hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws