Hyundai toont nog wat puzzelstukjes IONIQ

ioniq-teaser_01

Dat ze bij Hyundai blijkbaar niet kunnen wachten met de lancering van hun hybride/ plug-inhybride/ elektrowagen; de IONIQ. De Zuid-Koreanen laten namelijk twee extra beelden vrij, waardoor we oog op zowel ex- als interieur krijgen.

De IONIQ wordt de eerste wagen ter wereld die beschikt over drie verschillende 'groene' aandrijvingen. Want de Hyundai komt er als hybride, plug-inhybride en als volledige elektrowagen. Een wagen waar de Zuid-Koreanen natuurlijk veel van verwachten. Daarom ook dat ze waarschijnlijk niet kunnen stoppen met teaserbeelden de wereld in te sturen. Vandaag krijgen we een duidelijk beeld van de buitenkant en een schets van het interieur.

Wat we zien valt in lijn met de verwachtingen. Dat wil zeggen: sedanlijnen met een hoog achtersteven (genre Opel Ampera) en enkele pittige details. Vooral vooraan zal het Hyundai-smoelwerk in het oog vallen. Binnenin op het zicht geen futuristische lijnen en gerecycleerd hout uit derdewereldlanden. Gewoon een strak - en daardoor misschien wel wat gewoontjes - ogend interieur. In 2016 maakt de IONIQ zijn publiek debuut. Op Europese bodem is dat alvast tijdens het autosalon van Genève.

 ioniq-teaser

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws