Donkervoort kijkt vooruit naar 2016, 3 nieuwe versies

donkervoort-2016-teaser_1

Met een funky teaser laat Donkervoort weten dat ze de afgelopen tijd niet hebben stilgezeten, en dat de liefhebbers van straatlegale racewagens aan hun trekken zullen komen in 2016. Tenminste, als ze daar de nodige centen voor neertellen.

Donkervoort werpt een teaser de wereld in waarop we drie silhouetten van nieuwe modellen zien. Onder de slogen 'No Compromise' kijken ze samen met ons even naar het komende jaar. Ze lossen daarbij alvast de bijnamen van de drie speciale versies. Zo is er de D8 GTO-S, die comfortabeler wil zijn dan zijn oudere broer, de GTO. Die komt er vanaf begin deze maand, kopen die je hem voor minimaal 115.173 euro (excl. belasting).

De volgende in de planning is de D8 GTO-RS. Daar heeft Donkervoort twee jaar aan ontwikkeld. Het model komt er tegen juni van dit jaar in een gelimiteerde oplage van 40 stuks, aan dezelfde prijs als de D8 GTO-S van hierboven.

Ultieme Donkervoort is de D8 GTO-R. Die is de circuitbroer van de D8 GTO-RS, en daarmee lanceert Donkervoort voor het eerst in de veertigjarige geschiedenis een pur sang circuitbeest. Hij mag niet op de openbare weg, maar reken maar dat je er genoeg plezier mee beleeft op afgesloten parcours. Prijskaartje van dit speeltje bedraagt 251.173 euro, exclusief belasting alweer.

donkervoort-2016-teaser

Voor technische specificaties - van de twee laatsten - is het nog even wachten, al kunnen ze je er als goeie klant bij Donkervoort waarschijnlijk wel wat meer over vertellen.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws