Nieuwe Subaru Impreza deze maand vanonder doek

subaru-teaser-impreza2016

Subaru heeft het autosalon van New York - later deze maand - uitgekozen om de nieuwe generatie Impreza te onthullen. Die zal meteen gebruik maken van een gloednieuw platform van het Japanse merk.

Hoewel het nog maar gisteren leek dat we de nieuwe WRX STI over de moddervlakten stuurden zal opvolging zich deze maand al aanmelden. Het is te zeggen, Subaru zal eind deze maand de Impreza 5-door voorstellen op het autosalon van New York. Zonder WRX- of STI-achtervoegsel dus.

De Japanners zijn dan ook karig met hun informatie. Al wist het eerder al te zeggen dat de Impreza de eerste wordt die gebruik zal maken van haar nieuwe modulair platform. Dat belooft niet enkel een betere rijdynamiek dankzij het toenemen van de stijfheid (afhankelijk van het model 70 tot 100 procent stijver) maar ook betere NVH-levels. NV-watte? NVH, een term in de autosector die terugslaat op het geluids-, vibratie- en hardheidscomfort van een wagen (Noise, Vibration and Harshness). Drie studies waar de huidige Impreza zich nog wat kan bijschaven.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Willie 17:07
afbeelding van Willie

//EDIT: Scherp oog heb je vandaag Willie ;-)

Techno Patat 19:53
afbeelding van Techno Patat

Een beetje minder lelijk mag nog vooral :P! Dat geluid heeft z'n charme, die looks niet :p! (Valt het op dat ik geen fan ben van de laatste generatie :D?)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws