BMW viert honderdste verjaardag met pen

bmw-7-100years_02

BMW bestaat honderd jaar en laat al haar modellen meevieren. Zo ook de 7 Reeks. Want daarvan ontwikkelden de Duitsers de in productie gelimiteerde 'BMW Individual 7 Series The Next 100 Years'. Een mond vol. Al moet je enkel onthouden dat er ook een pen is.

Geen al te extreme individualisatie op de 7 Reeks, want BMW houdt het smaakvol voor haar 100-jaar-modelletje. Zo zullen honderd 7 Reeksen getooid worden in een exclusief Centennial Blue metallic (lees: blauw), krijgen ze 20-duims lichtgewicht velgen mee en prijkt er op de B-stijl een badge met daarop 'The Next 100 Years'. Binnenin leder, leder en nog wat leder, een specifiek stuur en een op de middenconsole gedrukte inscriptie om aan te duiden welke verzamelnummer je nu juist hebt.

Zelfs onder de kap speelt BMW geen gek feest. Want hoewel je zou denken dat het merk al haar modellen uitrust met de 6.6-liter V12, krijgen klanten ook de keuze om voor de 4.4-liter V8 of plug-invariant te gaan. Best aardig van BMW, toch?

bmw-7-100year

De pen

Het beste nieuws hebben we achtergehouden, want bij de aankoop van een BMW Individual 7 Series The Next 100 Years krijg je gratis en voor niets een pen. Zeg nu nog eens dat BMW niet vrijgevig is. Dat het niet gewoon om een Bic van aan de kassa in de Carrefour gaat zal je al wel duidelijk zijn. BMW liet pennenmaker Montblanc een unieke pen ontwikkelen voor de gelukkige klanten.

bmw-7-100year

Die krijgt Centennial Blue metallic-accenten en een rhodium-plated Au750 gold Montblanc nib... wat dat ook mag zijn. Een klein onderzoek in de wereld der high end pennen doet ons alvast geloven dat zo'n pen ongeveer 7.700 euro zal kosten. Of je er gratis inkt bij krijgt, dat is niet geweten.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws