Honda Small RS Concept: Geen grap

honda-small-rs-concept-2018_03

Honda heeft op de Indonesia International Motor Show in Jakarta de Small RS Concept met de wereld gedeeld. Een soort van manga op wielen die een jong publiek aan moet gaan spreken. Laten we echter voor één keer hopen dat het uiteindelijke productiemodel een stuk braver voor de dag komt dan de conceptvoorbode.

Elk hoekje, streepje en uitsparing aan de Civic Type-R is functioneel volgens Honda. In het geval van deze Small RS Concept lijkt ons dat iets minder het geval. Toch moet deze concept jongeren in Indonesië warm maken voor een nieuw klein modelletje van Honda. Hoogstwaarschijnlijk een opvolger van de lokale Brio (denk Jazz maar dan een tikkeltje kleiner) en hopelijk zonder de overdreven opsmuk.

honda-small-rs-concept-2018

Want eerlijk is eerlijk, dit ding lijkt wel getekend door een 12-jarige die net de Fast & Furious trilogie heeft bekeken (wat? Zijn er tegenwoordig al 8 van die misbaksels?!). Meer nog, het zou ons verbazen moest Honda ooit met een Brio Type-R op de markt komen. Waardoor deze Small RS Concept vooral eentje is om de salonstand op te fleuren.

honda-small-rs-concept-2018

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Hofmeister K. 00:18
afbeelding van Hofmeister K.

Ik vind de Suzuki Ignis er opeens geweldig goed uitzien

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws