Stel zelf je Model 3 samen, krijg 'm in maart!

tesla-order

Na jaren van mysterie rond de Model 3 (wanneer komt hij naar Europa?) mag nu ook het plebs dat niet aan pre-orders doet eentje op de kop tikken. Jawel, Tesla heeft de Belgische configurator online gegooid en belooft te leveren vanaf maart. Hoe stel jij je ideale Model 3 samen?

Het gaat plots snel op Model 3-vlak. Want wisten we 4 maanden geleden nog niet eens de prijzen voor de Europese markt, dan kan je 'm nu gewoon al samenstellen op de Belgische website van het merk, prijzen inclusief. Toegegeven, die prijzen wisten we al - via een mondelinge bron bij het merk - maar het is fijn om weten dat ze correct waren. Minimum 58.800 euro leg je dus neer voor zo'n Model 3. Al gaat het meteen over de Longe Range-versie met vierwielaandrijving.

De optielijst die daarop volgt is opmerkelijk kort. Enkele lakkleurtjes, velgendesign en een wit of zwart interieur, daar stopt de pret al. Buiten natuurlijk de optionele Autopilot. Een upgrade van maar liefst 5.800 euro in deze Model 3. Ook zin gekregen om even naar de configurator te piepen? klik dan HIER. Vanaf maart zal Tesla 3's beginnen leveren. Als de typegoedkeuring in orde komt natuurlijk...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws