MINI geeft JCW-versie een update (2021)

MINI JCW facelift (2021)

MINI zorgde onlangs voor een facelift van de Hatch, de vijfdeurs en de Cabrio. Ook de John Cooper Works-versie ondergaat nu een aantal aanpassingen.

Met een aantal kleine aanpassingen zorgde MINI ervoor dat haar basispakket er weer tegen kon voor een tijdje. Nu krijgt ook de trainingspakversie van de Hatch een andere neus. Zo krijgt de grille een bredere omlijsting en worden de luchtinlaten opnieuw ingedeeld in de vernieuwde bumper.

Net als de voorbumper werd ook de achterbumper herzien. Zo is dit stootkussen nu hoekiger van vorm geworden en werd daarbij de fake diffusor wat realistischer ogend gemaakt. In het midden zit nog altijd een dubbele uitlaatpijp.

MINI JCW facelift (2021)

Binnenin krijgt de MINI JCW dezelfde aanpassingen als de andere driedeurs MINI's, dat wil zeggen dat er een verbeterd infotainmentsysteem in zit, voorzien van 8,8 inch scherm. De motorisatie van de John Cooper Works-versie blijft dan weer ongewijzigd. MINI haalt dus nog steeds 231 pk uit de tweeliter viercilinder, en stuurt dat vermogen nog steeds doorheen de manuele zesbak naar de voorwielen. In deze setup haal je de 0-100 in 6,3 seconden. Vink je de achttraps Steptronic Sport automaat aan, dan doe je er slechts 6,1 seconden over.

MINI JCW facelift (2021)
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws