Bugatti Certified Pre-Owned: Tweedehandsje kopen?

Bugatti Certified Pre Owned

Hypercarmerk Bugatti gaat zelf dealen in gecertificeerde tweedehandswagen via het Certified Pre-Owned programma. Koop je jouw tweedehands Bugatti via het Franse merk, dan krijg je extra garantie en een gratis onderhoud! (vloermatjes niet inclusief)

Het heeft even op zich laten wachten maar ook Bugatti heeft in de mot gekregen dat haar modellen Veyron en Chiron vaak van eigenaar verwisselen op de tweedehandsmarkt. Om die vraag tegemoet te komen (lees: om er een procent op te pakken) richt het Franse hypercarmerk nu haar Certified Pre-Owned programma op. Net zoals bij pakweg BMW's Premium Selection, Audi Approved of Mercedes Certified kan je daardoor bij Bugatti-dealers tweedehandsmodellen aanschaffen die op honderden punten werd onderzocht voor verkoop.

Extra garantie, gratis onderhoud

Hoe Bugatti verder het verschil wil maken? Een tweedehands Veyron of Chiron aangekocht via Bugatti zal genieten van 1 jaar extra garantie. In het geval van de Chiron is dat een zeer uitgebreide garantie (van mechanische componenten, over werkuren tot lakproblemen), in het geval van de Veyron dekt de garantie de mechanische en elektronische delen (+ werkuren).

Bugatti Certified Pre Owned

Tenslotte geeft Bugatti ook nog één gratis onderhoud binnen het jaar na aankoop. Dat klinkt misschien als klein bier maar vergeet niet dat het vervangen van olie en filters in een Veyron al snel 20.000 euro (!) kan kosten. Best sympathiek dus, van het Franse merk.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws