Volkswagen ID.7 Tourer kent zijn prijs: Vanaf 62.165 euro

Volkswagen ID.7 Tourer break prijs

Het jaar van de elektrische stationwagens is hier, leasingrijder. De recent onthulde Volkswagen ID.7 Tourer kan wel eens uitgroeien tot dé favoriet in de verkooplijsten dankzij een riante range, riante koffer en riante uitrusting. Is de prijs dan ook riant? Nou, nee.

Vergeet alles wat je dacht te weten over de ID-familie van Volkswagen. Want nieuweling ID.7 zet recht wat voordien wat scheef zat (sorry, ID.3 en ID.4). De Berline wist ons in een eerste test geheel te overtuigen... en dan staat stationwagenversie "Tourer" nog op ons te wachten.

Kleine meerprijs

Er bestond echter even de vrees dat die Tourer een forse meerprijs zou krijgen. Dat blijkt nu uitermate goed mee te vallen. Zo kost de ID.7 Tourer simpelweg 1.000 euro meer dan de Berline. Daardoor zal een ID.7 Tourer in (riante) basisuitvoering PRO een kostprijs krijgen van 62.165 euro. Wil je dan toch nog ergonomische stoelen, LED-MATRIX koplampen, sfeerverlichting in 30 kleuren en een led-strip tussen de koplampen? Dan moet je 64.930 euro neerleggen voor de Pro Business Premium-versie.

Volkswagen ID.7 Tourer break prijs

Standaard krijgt de ID.7 Tourer een elektromotor op de achteras van 286 pk en 545 Nm koppel en een accu van 77 kWh. Een Pro S-uitvoering met accu van 86 kWh staat ook de op de planning, al zijn daar nog geen prijzen van. Lees HIER ALLE DETAILS over de ID.7 Tourer.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Piet 19:54
afbeelding van Piet

ziet prachtig uit !

Piet 19:54
afbeelding van Piet

correctie : ziet er prachtig uit !

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws