Massa naar Williams, ineens met contract van vijf jaar?

felipe massa

Dat Massa naar Williams gaat om daar het lege zitje van Maldonado op te vullen is plausibel. Alleen dat contract van vijf jaar kunnen we niet direct geloven.

Zo kopt een Braziliaans magazine vandaag alvast. Dat Massa toch nog een zitje weet te bemachtigen voor volgend seizoen kunnen we alleen maar toejuichen maar GrandePremio.com.br zegt er ook bij dat het ineens met een contract van vijf jaar zou zijn. En daar wringt het schoentje.

Felipe Massa is immers al 32 jaar en dat is niet meer bij de jongste van de F1 piloten. Ook zijn contracten van vijf jaar eerder uitzondering dan regel. Wij denken eerder dat het een contract van 2 jaar is met een optie tot verlenging, maar we kunnen ons vergissen natuurlijk. Als het toch een contract van vijf jaar zou zijn dan wil dat zeggen dat Massa een groot sponsorpakket heeft kunnen samenstellen en dat Williams met grotere financiële problemen zit dan eerder gedacht.

Dat de huidige teamgenoot van Bottas bij Williams F1, Pastor Maldonado, zal vertrekken lijkt nu vrijwel zeker. Enkele dagen geleden gaf het Britse team nog toe dat ze problemen hadden met hun Venezolaanse piloot.

Voor Bottas zou Massa een uitstekende mentor zijn met een hele rugzak aan ervaring. Als er waarheid achter dit bericht zit dan zullen we dat ongetwijfeld in de komende weken of dagen te weten komen. Wij hopen er alvast op.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Quin 13:02
afbeelding van Quin

Ik hoop mee. Misschien dat hij in de herfst van z'n carrière - zonder de druk van Ferrari - z'n zelfvertrouwen terug vindt en terug gaat knallen.

Geruchtenmolen is trouwens serieus aan de gang. Hulkenberg liet weten dat de kans bestaat dat hij bij Sauber blijft, dus misschien toch grotere kans dat Maldonado naar Lotus gaat?
Zou (terug) jammere zaak zijn voor de sport, want Hulkenberg verdient zo hard een competitieve bolide.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws