Prior Design neemt de 5-reeks (F10) onder handen

Het moet je maar overkomen, je staat zowel zot van de BMW M3 als van de nieuwe BMW 5-reeks. Ramp o ramp! Dat dachten ze ook bij Prior Design en aldus presenteren ze met enige trots hun oplossing voor dit prangende probleem. De '5-series by Prior Design' laat zich aan de buitenkant kenmerken door een uit de kluiten gewassen aluminium velgen met zwarte afwerking, een diffuser onder de achterbumper die zich laat afwerken met vier dikke uitlaten.

 Voor de afwerking van de voorbumper keek Prior Design volgens mij heel erg goed naar die andere tuner, Alpina. Tot slot merken we aan de rand van het dak achteraan nog een carbon spoiler(tje) op. We vermoeden dat er ook wel gesleuteld zal zijn aan het interieur van deze 5-reeks, maar dat blijkt niet uit de vrijgegeven informatie. 

via WCF

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 12:25
afbeelding van Yvesw

Waarom slagen ze er toch altijd in om bumpers er op te plakken?! Als ze dan toch al de moeite doen om de achterbumper "mooi" aan te werken, dan hadden ze toch voorbumper + sideskirts ook kunnen aanwerken...
De vier uitlaatpijpjes staan hem ook niet goed... Nein Nein Nein! Het word een slechte dag op autonieuwsgebied! :p

Kenny 17:22
afbeelding van Kenny

Toch maar niet... De afwerking aan de snuit en zijflanken is niet wat het moet zijn, en vanwaar halen ze die velgen? Dan doet Alpina het toch beter :-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws