CDC levert geen half werk op de Quattroporte

Het Duitse CDC International heeft de Maserati Quattroporte gekozen als basis voor een tuningpakket. Uiterlijk kenmerkt zich dat door sideskirts, diffusor achteraan en een nieuwe voorbumper die voorzien werd van LED-verlichting. Ook de grille werd bijgewerkt. Het interieur werd handgemaakt met zwart leder en donkerrode stiksels. Onder de kap krijgt de motor een nieuwe twin-compressor. Het vermogen stijgt tot 580 pk en 570 Nm.

Dat zijn gegevens waarmee hij de 0-100 km/u haalt in 4,6 seconden en een topsnelheid van om en bij de 300 km/u haalt. Om alles mooi te stoppen krijgt de Quattroporte vooraan 405mm grote remschijven met 12 zuigers, achteraan zijn dat vier zuigers op een 380 mm grote remschijf, per wiel uiteraard. De wielen zelf worden zwartgelakt en zijn 22 inch groot.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Yvesw 09:56
afbeelding van Yvesw

Zo dat merk heeft een lelijk logo! Bij de eerste aanblik van de wagen dacht ik "ooh momma!" maar hoe langer het filmpje duurde hoe minder charme hij kreeg. De voorbumper & zwarte gril is zeker oké, de side-skirt en achterbumper daarentegen zijn auto5 style... Om nog maar te zwijgen over het carbon! Dat ziet er valser uit dan overbuur Jef zijn glazen oog! Wat voor grote lappen zijn dat jong!
Het wordt tijd voor de QP zijn opvolger want hij begint toch last te krijgen van ouderdomsverschijnselen. Zeker de achterlichten lijken nog van de jaren 90...

Wim 10:31
afbeelding van Wim

wederom de verplichte LEDjes :s Nee, een QP is het mooist lekker origineel. Wss is het interieur het meest aan vernieuwing toe.

Yvesw 11:33
afbeelding van Yvesw

@Wim: Awel Wim, en doe me geen pijn, maar als ze toch LEDjes moeten steken, ziet het er op deze manier nog best goed uit ;) Al zou het wel een strook moeten worden en geen kerstbollen... Heb horizontale LEDjes nooit mooi gevonden. 9 op de 10 knoeit het met de lijnen van een wagen. Mijn verlichting (sorry voor woordspeling) kwam bij de DS3, de eerste wagen met LEDjes die er niet totaal ridicuul uitzien!
Interieur heeft inderdaad wat liefde nodig. Al zorgt deze verkr*¨%£$ing er wel voor dat het 3x zo hard opvalt. Ik hoop dat dit geen nieuwe wagen was, want dat leer in de dakhemel ziet er nog rimpeliger uit dan (vul zelf aan)...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws