Toyota Supra met 700 pk, rijdt dat een beetje?

Sinds de legendarische film "The Fast and the Furious" is er een enorme boost geweest in de verkoopt van 2dehandse MarkIV Supra's. In de film -die van 2001- zien we een extreem getunede versie van deze wagen die vele harten sneller deed slaan. Zoals je misschien wel weet rijden er enkele Supra's rond met wel 1500 pk. Knap dat het kan maar je bent er niets mee, nergens en nooit. Een knap solide model met 700 pk is dan een goed alternatief. Matt Ferah maakte er een ritje mee... "4000 rpm, There we go! Ow Yeah!"

Hiervoor trok hij naar Titan Motorsports, een bedrijf dat bekend is geworden met werelds snelste Supra en ook bekend staat als kwalitatiefste tuner in hun soort. Buiten Supra's kan je'r vrijwel elk merk onder handen laten nemen. BMW M3, Nissan GT-R, Lamborghini's... alles welkom!

Reacties: 3 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 10:10
afbeelding van Techno Patat

Zalig filmpje :D! Kheb de hele tijd met een glimlach gezeten, en nu heb ik zin om Need For Speed Undeeground te spelen :P!
Het geluid is echt bijna hetzelfde als in nfs :P! En die auto is getuned zoals ik altijd deed, een stel velgen en een deftige uitlaat, meer had ik niet nodig :).

Yvesw 11:54
afbeelding van Yvesw

@Patat: U bedoelt dat het geluid in Need For Speed exact hetzelfde is als in real life ;) Ik moet het toegeven... Ik ben geen fan van die EA-mannen, maar geluidstechnisch zitten ze wel op een heel hoog niveau! Na het spelen van de laatste Hot Pursuit was ik zelfs verliefd op de Porsche GT3... En ik hou helemaal niet van Porsche :p Maar wat een geluid kwam er door dat ding uit de boxen geknald...
Daar kunnen enkele andere simulators nog een poepje aan ruiken *kuch* Gran Turismo *kuch*

O.t.: Turbo's... Ik blijf het er moeilijk mee hebben. Om nog maar te zwijgen over de stukken die je aan zo'n uitgeperste wagens hebt. De Supra ging zelfs tijdens het filmen kaputs. Als je dan ergens 400km van de tjoeninggarage zit... Problem!

Mesoerrie 18:03
afbeelding van Mesoerrie

wat blijft dat toch een fantastische kar hé
mensen vragen me soms waarom ik een Toyotafan ben, wel het antwoord heb je net gezien, net als hun andere sportmodellen/versies die ze nog niet zo heel lang geleden maakten.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws