Één kopen, eentje gratis

renault twingoIn deze economisch bange tijden grijpen velen terug naar drastische maatregelen, zo ook Cardoen die bij aankoop van één van de geselecteerde wagens gewoon een tweede wagen gratis weggeven. Nu moet je geen genie zijn om hier een mooie opportuniteit in te zien. Maar wat als je nu maar één auto nodig hebt, moet je dan die tweede opnieuw verder verkopen, of is het dan niet de moeite om die tweede erbij te nemen. Wel als er echt nergens een familielid te vinden is dat je een plezier kan doen is er een Nederlands alternatief.

Zo is er een Nederlandse Renault dealer die nu een gelijkaardige actie doet. Bij aankoop van een Espace krijg je er een Twingo ter waarde van 8.726 euro erbij. Maar nog beter, indien je de Twingo niet zou willen, krijg je een korting van 7.000 euro in de plaats. Dit bewijst nog maar eens hoe erg de verkopen van de Espace er aan toe zijn.

Voor de Belgische autokopers is Cardoen natuurlijk een waardig alternatief, maar je moet er snel bijzijn aangezien afgelopen weekend reeds een verkoopsucces was, en de vraag nu al ruim het aanbod overschrijdt. En als je écht niet van die tweede auto vanaf kan, staat Autofans altijd open voor donaties.

via: autointernationaal.nl en Cardoen

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws