G-Power M6 Hurricane CS

Altijd baas boven baas, zo weten we intussen. Bij G-Power staan ze erom bekend om wereldrecords in verschillende wagenklasses na te streven. Zo hebben ze al de snelste sedan rondrijden met de M5 Hurricane RS. Later introduceerden ze de M6 Convertible Hurricane, nu voegen ze daar de letters CS aan toe. Deze kleine toevoeging herbergt een hele hoop pk's. Die pk's, 750 om precies te zijn, komen uit een V10 SK III RS twin-supercharger, samen met een koppel van 800 Nm bij 5.000 rpm.

Dat stelt de CS in staat om de 0-100 in 4.4 te ronden en een topsnelheid te halen van zowat 370km/u. Die hoge cijfers moeten uiteraard wat geld kosten; voor deze G-Power M6 Hurricane CS betaal je zowat € 360.000. Volgens G-Power zelf kunnen de turboladers zeker 900 pk aan. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Bron: egmCartech

 

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Yannick 14:00
afbeelding van Yannick

hmm pure porno,
zelfs die kleur spreekt me aan!
ik zie er wel enorm veel X6 trekjes in vanvoor.
echt knap in het zwart denk ik

Yannick 14:17
afbeelding van Yannick

hmm kheb hem is snelsnel in't oranje gezet: vet!
[URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=gpowerhurricanecs2oranj.jpg][IMG...

technopatat 18:00
afbeelding van technopatat

idd wel wat x6 trekjes maar niet mis, en dat van die snelste sedan? is dat ondertussen niet van Brabus met hun Rocket op basis van de cls? kherinner mij iets van een battle tussen die twee en ik dacht dat de merc-tuner aan het langste eind trok... maar kan me ook vergissen :)!

Uw reactie