Some say he's Schumi, all we know is...

Gisteren werd tijdens de eerste aflevering van het dertiende Top Gear-seizoen The Stig onder luid applaus onthaald in de studio. Na het plaatsnemen op de gastzetel werd hem verteld dat als hij z'n masker af wou zetten hij dat bij deze kon doen. Natuurlijk een grote komedie en oplichterij van Top Gear, maar goed. Het was Michael Schumacher die verscheen. Tot ieders verbazing, maar daarom werd er niet minder hard geschreeuwd en getierd. Dat dit niet dé Stig is hoef ik jullie niet te vertellen. Of zijn er zulke naïevelingen onder ons? BBC zal namelijk het onbekende mooi zo laten. The Stig is op dit moment een van de meest gezochte personen op het internet. Dat maakt dat Top Gear een pak populairder is dan bijvoorbeeld Fifth Gear.

Er is ook één Stig ontmaskerd geweest. De ex-Formule 1 tester Tyler Perry. Maar die ging zijn boekje te buiten met te vertellen dat hij The Stig was. Kort nadien werd hij dan ook ontslagen. Dan was er enkele maanden geleden het gerucht dat Ben Collins de befaamde Stig was. Jeremy Clarckson heeft daarop gereageerd met te zeggen dat Barack Obama wel degelijk The Stig is, naast aartsbisschop Desmond Tutu.  

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
vanhie 10:56
afbeelding van vanhie

idd, maar toch maakt dit niet uit, want de fxx gaf een mooi stukje televisie.

Koen 12:22
afbeelding van Koen

Some say he only eats coal and water or he lives in 1949, all we know it's not Schumi...

Hannes 12:57
afbeelding van Hannes

@190d dacht ik ook, de regel is toch dat de auto's over een snelheidsdrempel moeten kunnen? Met de FXX heb ik er mijn twijfels over. Wat ik wel eens is wil nakijken is of dat Schumacher de 'Stig'-lijn of de 'F1-rijders' in die eerste bocht.

Hannes 07:54
afbeelding van Hannes

Op de channel van topgear zelf is er wel nog een video: http://www.youtube.com/watch?v=ifrtlC4NTys

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws