Mercedes C-klasse facelift (2010) : Rendering

De huidige Mercedes C-klasse (W204) is niet nieuw meer sinds hij in 2007 officieel in verkoop is gegaan. Hij lijkt dan ook toe te zijn aan een zogezegde mid-cycle facelift. Zo'n opfrisbeurt is dan ook veelal letterlijk wat het woord zegt: een facelift. Waar kunnen we ons aan verwachten? Andere bumpers, koplampen en nieuwe designs voor de alumium velgen. Het interieur zal ook enkele kleine wijzigingen ondergaan. Hoogstwaarschijnlijk zullen er nieuwe kleurschema's worden aangeboden en zal de uitrusting een update krijgen. Verder moeten technische aanpassingen er verder voor zorgen dat de C-klasse zuiniger wordt. Zo zal er bijvoorbeeld een start-stop systeem worden voorzien dat het verbruik in de stad gevoelig moet doen dalen.

De vernieuwde C-klasse zou ofwel op de Los Angeles Auto Show in December van dit jaar ofwel op de Detroit Auto Show van januari 2010 aan het grote publiek worden voorgesteld. Tot slot ook nog meedelen dat de komst van een C-klasse cabrio en coupé niet geheel ontkend wordt!

via MotorAuthority

 

 

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Aza 15:35
afbeelding van Aza

De rendering die je hier ziet is enkel de aanpassing van LED-dagrij verlichting bij het nemen van de optie ILS (Intelligent Light System oftewel Bi-Xenon met alle toeters en bellen), deze optie zal vanaf einde van het jaar beschikbaar zijn.
De facelift van de C-klasse is nog niet voor direct...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws