Facelift Fiat Doblò staat klaar

Officieel is het nog niet, maar de bijhorende beelden zijn stiekem geschoten tijdens een fotoshoot van het Italiaanse merk. De kans is groot dat je dezelfde wagen dus binnenkort op een advertentie ziet prijken. Fiat heeft de Doblò een fris gezicht gegeven, dat meer in de lijn moet liggen met onder meer de huidige Fiat Punto Evo en Fiat Bravo. De wagen krijgt ook wat trekken mee van kleinere broer Qubo, terwijl de designers ook gaan spieken zijn bij Peugeot en Renault voor de vormgeving van de voorpartij. De Doblò wordt gefabriceerd in Turkije, waar hij van de band rolt naast de Qubo. Echt mooi ziet ie er alvast niet uit, maar dat vonden we van de Punto Evo ook al niet.

Fiat Doblò 2010

Bron: Wikipedia via autoblog

Fiat Doblò 2010

Officieel is het nog niet, maar de bijhorende beelden zijn stiekem geschoten tijdens een fotoshoot van het Italiaanse merk. De kans is groot dat je dezelfde wagen dus binnenkort op een advertentie ziet prijken. Fiat heeft de Doblò een fris gezicht gegeven, dat meer in de lijn moet liggen met onder meer de huidige

Fiat Punto Evo en Fiat Bravo. De wagen krijgt ook wat trekken mee van kleinere broer Qubo, terwijl de designers ook gaan spieken zijn bij Peugeot en Renault voor de vormgeving van de voorpartij. De Doblò wordt gefabriceerd in Turkije, waar hij van de band rolt naast de Qubo. Echt mooi ziet ie er alvast niet uit, maar dat vonden we van de Punto Evo ook al niet.

Fiat Doblò 2010

Bron: Wikipedia via autoblog

Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Wim 13:12
afbeelding van Wim

ieeuw

pieter 18:40
afbeelding van pieter

weinig of niets om fier op te zijn.

audifiel 21:20
afbeelding van audifiel

ziet er (denkt na) speciaal uit...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws