Nissan GT-R EGOIST (+megagalerij)

Na de introductie van de Nissan GT-R volgde nog een snelle Club Track Edition, specifiek ontwikkeld voor het circuit. Nu is er nog een ander speciale editie met de naam EGOIST. Die wagen kan je naar eigen smaak samenstellen tot in de details. Wie zijn keuze heeft gemaakt uit één van de 20 kleurcombinaties van het Seton-leder mag naar de volgende stap. De geluidsinstallatie wordt door Bose afgestemd op de chauffeur.

Aan de buitenzijde krijgt de EGOIST een aantal details mee die we ook terugvinden op de GT-R SpecV. Ook de Blue Sword gekleurde Rays-velgen, titanium uitlaat en de carbon kofferspoiler worden overgenomen. Het Ultimate Opal White is een compleet nieuwe kleur in het gamma. De motor blijft dezelfde, een 3.8 twinturbo V6, voorzien van 530 pk en 612 Nm. Die is nog steeds goed voor de 0-100 in iets meer dan 3 seconden. Kostprijs van deze EGOIST is 177.000 euro.

via: MotorAuthority

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
Yvesw 20:25
afbeelding van Yvesw

Het blijft een GT-R... Er mogen eigenlijk maar twee versies van zijn. De gewone en de v-spec.
Al de rest is... tja, marketing...

Kenny 20:39
afbeelding van Kenny

@ TdM, de standaard velgen kunnen mij juist wel bekoren, lekker racy :-)
@ Yvesw, zolang er maar geen 10 000 000 varianten verschijnen van hetzelfde model (zie Porsche) is het allemaal nog OK :-)

Yvesw 22:20
afbeelding van Yvesw

Mij brengt het wat terug naar die Aston Martin van een paar topics terug... Wat is het punt van een perfect gebalanceerde wagen te maken, om hem dan vol te hangen met gewicht voor extra luxe te creëren... De GT-R is al niet van de lichtste...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws