Ward Auto kiest 10 beste interieurs

Omdat een auto-verkiezing niet altijd over de looks voor de buitenstaander moet gaan en je ook wel wat tijd ín je wagen spendeert, heeft automagazine Wald 10 auto interieurs uitgekozen als beste op de markt. Voor die keuze gingen ze in alle segmenten zoeken, de finalisten zijn dan ook een bont allegaartje. De redacteurs koezen op basis van gebruikte materialen, ergonomie, veiligheid, interface, comfort, afwerking, exthetiek en algemene indruk.

Hoofdredacteur Drew Winter stelt dat de keuze niet eenvoudig was, aangezien tegenwoordig elk automerk wel aandacht besteed aan de kleinste details.

De lijst met winnaars vind je hieronder, in alfabetische volgorde:

Audi A8

BMW X3 xDrive35i

Chevrolet Cruze 2LT RS

Dodge Charger Rallye Plus

Ford Focus Titanium

Honda Odyssey Elite

Hyundai Elantra Limited

Jeep Grand Cherokee Overland Summit

Kia Optima EX

Volvo S60

Via: Carscoop

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:10
afbeelding van Techno Patat

nu niet voor het een of ander, maar ik kan me ONMOGELIJK inbeelden dat het interieur van een ford focus, kia optima, hyundai elantra, chevrolet cruze, en dodge charger op dan ook maar 1 enkele manier mooier, beter, handiger en betere materialen heeft dan een Mercedes E/s/m/r/cls/cl/... klasse heeft, zelfde verhaal met porsche, ferrari, bmw, Alfa Romeo andere audi's (a5 en a7 hebben prachtig interieur IMO!!!) En dan nog de luxe merken als Bentley en Roll's niet eens meegeteld...

hebben ze het hier niet over het mooiste interieur van de door hun geteste auto's? of werkelijk over het mooiste interieur van de gehele markt?

Kenny 20:15
afbeelding van Kenny

Ik kan me ook niet inbeelden dat het interieur van pakweg een Alfa (Guilietta?) er niet aan te pas komt, of zelfs een VW.
Mja, over smaken kan (gelukkig) gediscussieerd worden :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws