Lotus lanceert Evora S GP editie

Lotus maakte vandaag een nieuw gelimiteerde editie op bekend, de Evora S GP. Dat model staat in het teken van de prestaties (?) die het merk dit seizoen neerzette in de Formule 1. De vergelijking tussen de Evora en Formule 1 houdt zich wel beperkt tot hetzelfde kleurenschema. Dat kleurenpallet doet dan weer stevig terugdenken aan de wagens van de jaren '70. Jammer genoeg hield Lotus het na het herschilderen en zetten van nieuwe velgen al voor bekeken.

Wat wil zeggen dat er technisch geen bal veranderde. Het is dus nog steeds dezelfde 3.5 V6 met evenveel vermogen (350pk) als de standaardvariant. De prijs daarintegen ging wel fix omhoog. Deze editie kost je omgerekend zo'n 80.000 euro. Volgens de geruchten zouden er slechts 3 stuks worden gebouwd. Exclusiviteit heeft zijn prijs.

Lotus Evora S GP

Via Evo

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:34
afbeelding van Techno Patat

WOOOOOOOH, dit is lekkeeeer! Stop die nu woensdag in de wallpaper dinges en je gaat eindelijk m'n zelfgespotte mclaren F1 van m'n bureaublad krijgen :D!

Kheb trouwens op Spa Classic 6h (was Autofans daar?) die John Player special formule 1 wagens gezien! En ik kreeg al direct zin om op youtube oude F1 races op te zoeken :D!

Yvesw 19:19
afbeelding van Yvesw

Is er toch al ééntje van geleverd in de Nederlanden dacht ik?

Techno Patat 19:33
afbeelding van Techno Patat

Of het was een auto die een beetje reclame kwam maken ;)! Kan zijn dat hij in Holland was, maar of het een klantenwagen was?

Techno Patat 13:41
afbeelding van Techno Patat

Wie was er daar dan? Want ik meende iemand te herkennen van facebookfoto's maar zag nergens geen autofans logotje :p! Stond hij toevallig ook mooi te glimlachen bij een warmdraaiende GT40 :)?

Yvesw 19:19
afbeelding van Yvesw

@Patat: It was I!! Moehahahahahaha! (of niet?)

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws