Wallpaper Woensdag: Rauh-Welt Begriff (9 wallpapers)

Rauh-Welt watte? Het is zeker niet een van de bekendste tuners, de eigenaar en zaakvoerder ervan is namelijk nogal een kluizenaar - en hij spreekt geen woord Engels. Rauh-Welt Begriff is 20 jaar geleden opgericht in Japan door Akira Nakai. Ze houden zich voornamelijk bezig met het omvormen van oudere Porsches zoals de 930 en 964 met widebody kits naar de gelijkenis van de Porsche 934 GT4 '72.

Rauh-Welt Begriff door een vertaalmachine halen levert iets als 'ruwe conceptuele wereld' op, en die stijl valt duidelijk ook af te lezen van hun creaties. Het 'Rauh Welt' gedeelte moet terugslaan op de manier waarop Nakai-san zijn wagens bestuurd: ruw. 'Begriff' (concept) heeft hij volgens de geruchten gewoon gekozen omdat hij het mooi vond klinken bij 'rauh welt'.

Sinds de oprichting 20 jaar geleden heeft RWB een heuse following vergaard en zijn ze de laatste jaren alleen nog maar in populariteit gestegen, vooral sinds de matzwarte Porsche 930 op het autosalon van Tokyo in 2009.

Wij verzamelden voor jullie enkele van de mooiste Rauh-Welt Begriff creaties als wallpaper. Zoals altijd, klik op de foto voor het grote formaat en als je zelf nog een schitterende RWB foto hebt, aarzel niet om hem in de comments te plaatsen.

Voor meer info over Rauh-Welt Begriff verwijzen we jullie graag door naar dit Engelstalige artikel van het online magazine Eurotuner.

Update 15:00: nieuwe wallpaper toegevoegd, dankjewel Dequal!

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Dequal 14:46
afbeelding van Dequal
Nathan 15:06
afbeelding van Nathan

Ist weer ni goed voor meneer? :D Nee, bedankt, hij staat erbij. 't Is inderdaad een dikke wallpaper!

Techno Patat 17:55
afbeelding van Techno Patat

Die van dequal en van er vlak boven heb mijn voorkeur! Vooral in het gifgroen zijn ze uber!

Al zou ik een gele ook niet schuwen (hier in de buirt staat er een knal gele 930 RS! Wat een dik ding is dat, met lekker zwarte velgjes en een giga spoiler!

Die luchtgekoelde Porsche's blijven toch iets meesterlijks hebben hé!

Cuore Sportivo 18:54
afbeelding van Cuore Sportivo

Mmhh toch niet mijn ding, geef mij maar een standaard elfje van even oud :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws