Ook Jaguars hebben last van watersnood

Jaguar Fischerdorf overstroomd

Nu het water in het zuiden van Duitsland op sommige plaatsen begint weg te trekken, worden de gevolgen stilaan duidelijk. Deze Jaguar-verdeler kan zijn hele showroom in de vuilnisbak gooien.

Afgezien van de vele ellende die de inwoners van de getroffen gebieden te verwerken kregen - en nog zullen krijgen - zijn er ook autogerelateerde problemen bij de overstromingen in Duitsland. Zo krijgt Porsche de Panamera's en Cayennes niet meer afgewerkt, maar zo heeft deze Jaguar-dealer in Fischerdorf ook een probleempje. Het water kwam tijdens de overstroming tot boven de daken van de auto's in de showroom en daardoor krijgen we nu pijnlijke beelden te zien van een splinternieuwe F-type en XJ. Ook deze Land Rover Defender was voor één keer niet opgewassen tegen het binnenstromende water. Look at it and weep...

Ook Jaguars hebben last van watersnood
Jaguar Fischerdorf overstroomd
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yannick 16:49
afbeelding van Yannick

dit doet pijn.... :-( zijn nog wel dikke souvenirs en velgensetjes uit te halen natuurlijk ;-)

Dequal 18:12
afbeelding van Dequal

Ja ik veronderstel dat alle niet-electronica en natuurproducten (leder, ingelegd hout) met wat af te spoelen als reserveonderdelen kunnen gaan dienen toch. Alé, toch eens benieuwd wat ze met zo'n auto's doen, want 't is niet dat hun ophanging en al kapot is, de motor is misschien wel volledig verzopen maar dat kan misschien met een revisie volledig gefixed worden? Ben geen kenner of garagist dus zou het niet weten.

Nathan 16:58
afbeelding van Nathan

De Jaguar-dealer weent, de verzekeraar weent nog harder.

Carlos 19:36
afbeelding van Carlos

Nature is a bitch! En de F-type is dan al schaars.

Kevin 20:23
afbeelding van Kevin

ocharme die wagens. Zelfs Jaguar zal wenen met deze beelden. ;) Spijtig van de mooie wagens.

Yvesw 21:57
afbeelding van Yvesw

Mijn inziens moeten ze die Defender (die sowieso toch nog rijdt) veilen voor een goed doel dat mensen helpt met de watersnood in Zuid Duitsland. Mensen helpen en goede marketing voor Jaguar/Land Rover. Een win-win-situatie!

Yannick 10:35
afbeelding van Yannick

ik denk ni dat die dealer ga wenen... meestal komen die uit rampen beter uit dan ervoor... zie maar naar die sanitairfirma Desco... cava showroomke... ineens de fik in heel de zaak... 2 jaar later ziek grave extreem dure showroom.. en zo zijn er veel voorbeelden

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws