Select clubje krijgt vanavond de Bentley Bentayga te zien

betleyuitnodiging

Op Instagram is de uitnodiging gepubliceerd die Bentley naar enkele klanten stuurde om exclusief kennis te maken met de Bentley Bentayga, de eerste crossover van het luxemerk.

Vanavond is het zo ver, dan geeft Bentley enkele klanten en prospecten de kans een exclusief kijkje te nemen in de Britse catacomben waar de nieuwe SUV staat. Officieel staat de voorstelling gepland voor het autosalon van Frankfurt, half september. Bentley toont allicht eind augustus alle beelden en informatie en hoopt, na dit evenement, dan ook al te kunnen zeggen er enkele verkocht te hebben.

Een SUV voor Bentley. Dat maakt duidelijk dat de vraag in bepaalde delen van de wereld in dit type wagens echt groot is. Op basis van de Audi Q7 had Bentley al eens een EXP 9 F concept voorgesteld in Genève, al werd dat toen meteen gekatapulteerd tot lelijk gedrocht - niet alleen wij zeiden dat, ook de potentiële klanten. Laat ons hopen dat Bentley de feedback ten harte heeft genomen en de styling nog wat heeft bijgeschaafd. Dat er veel componenten tussen de Audi Q7 en deze Bentley gedeeld zullen worden staat vast.

Op dag 1 zal de Bentley Bentayga beschikbaar zijn met een 6.0 liter W12 blok met 6.8 pk en 900 Nm, niet veel later vervoegt een 4.0 liter V8 het gamma. In een latere fase komt de moreel verplichte plug-in hybride daarbij.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws