Bugatti toont Vision Gran Turismo

bugatti-vision-gran-turismo

Nee, die video van een paar dagen terug ging niet over de Veyron-opvolger, wel over de Vision Gran Turismo, een voor de Gran Turismo 6 racegame gecreëerde hypercar. Daarvan toont Bugatti nu alvast een luchtinlaat. Tja.

Dat de Veyron-opvolger er aan zit te komen staat vast. Meer nog, naar alle waarschijnlijkheid hebben enkele gelukkigen al een sneak peak op Pebble Beach het voorbije weekend. Tussendoor heeft Bugatti echter tijd gevonden om nog een ander modelletje in elkaar te vijzen. Eén die je zal kunnen besturen in Playstation 3-game Gran Turismo 6.

Van die virtuele wagen toont het Franse merk alvast een luchtinlaat. Interessant, want volgens hoofddesigner van het merk - jawel, ze hebben er één -, Achim Anscheidt, toont deze afbeelding een eerste glimps op de designevolutie van het merk dat zal gebruikt worden voor toekomstige modellen. Met de nadruk op 'modellen', wat meteen bij ons de vraag opwekt over er naast de nieuwe Veyron misschien toch nog geen hypersedan/ SUV op de planning staat...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws