Land Rover gaat je aanhangwagen onzichtbaar maken [+Video]

landrovertraileronzichtbaar

Bij Jaguar Land Rover (JLR) maken ze er een sport van om technologie te ontwikkelen die dingen onzichtbaar maakt. Laatste in lijn is een systeem dat er voor zorgt dat je aanhangwagen onzichtbaar wordt in de achteruitkijkspiegel. Hartstikke handig en veilig, want er bestaat in de realiteit zoiets als de 'dode hoek'

Echt in detail gaan ze niet bij Land Rover, wel tonen ze in een video hoe hun systemen in de praktijk zullen werken. Inderdaad, systemen, want de Britten gaan enkel verder dan het onzichtbaar maken van je aanhangwagen. Dat systeem, Transparent Trailer genaamd, krijgt namelijk versterking van de Cargo Sense App, een applicatie die alle mensen met paarden doet wegdromen.

Die applicatie houdt via een camera in de paardentrailer je paard in het oog. Voelt dat zich onrustig (of wild), dan zal een melding verschijnen op het infotainmentscherm van je Land Rover waarna je live beelden kan zien.

Hoewel we nummertje twee een luxe-optie vinden zou het onzichtbaar maken van je aanhangwagen/ paardentrailer rijden op de wegen stukken gemakkelijker maken.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws