Autofans Update: Navigatiemenu, reacties en autobrochures

autofans.be navigatiemenu

We hebben met Autofans.be enkele zaken aangepast aan de website. De ene een fix, de andere wat kleiner of opvallender maar we wouden ze jullie wel snel even meegeven.

Navigatiemenu

We publiceerden al tienduizenden artikels sinds onze lancering in 2008. Het navigeren daarin werd er daarom niet altijd makkelijker op. Tot nu. Want nadat we een filter bouwden op de rijtestenpagina, hebben we nu ons menu herzien zodat je sneller in de juiste categorieën je nieuws kan lezen of terugvinden. Voor de vaste bezoekers leuk om eens door te neuzen, voor minder frequente bezoekers makkelijker om nieuws te lezen.

Opvolgen reacties

Een kleine bug zorgde ervoor dat de melding van een nieuwe reactie wel werd weergegeven, maar dat de notificatielijst geen update kreeg. Dat is nu in orde gebracht. De notificaties zouden terug naar behoren moeten werken.

Brochures downloaden

Voor de meesten van jullie allicht nog niet geweten, maar tijdens het autosalon lanceerden we een nieuwe functie die bezoekers toelaat om bij het lezen van een artikel de officiële brochure te downloaden van de wagen in kwestie. De merken waar dit vandaag voor gebeurt, zijn Seat, Suzuki, Hyundai en SsangYong. Een voorbeeld van hoe dat er uit ziet vind je in dit artikel terug.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Sracerr 14:22
afbeelding van Sracerr

De fotogalerie loopt nog steeds niet lekker, zodra je deze opent ben je weg v/h artikel en dat is K#T.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws